Ventilatiegroepen

VENTILATIEGROEPEN C-SYSTEEM

Nieuw item

DUCOBOX SILENT

Deze Ducobox heeft een dubbele wand en een akoestische bodemplaat wat resulteert in een minimaal geluidsvermogen kleiner dan 27 dB. Dit maakt van deze Ducobox de stilste van Europa.

Afhankelijk van de wensen van de klant kan men sensoren betreffende vocht en CO2 integreren in de Ducobox, wat een intelligente vraagsturing mogelijk maakt.

De energiezuinige gelijkstroommotoren maken van deze Ducobox een financieel aantrekkelijke oplossing in de renovatiemarkt waardoor men tot 70€ kan besparen op jaarbasis.

Nieuw item

DUCOBOX FOCUS

Met deze Ducobox wordt er een maximale energiebesparing gerealiseerd door het gepatenteerde regelkleppensysteem. Op basis van vocht en CO2 wordt een efficiënte luchtafvoer voorzien per ruimte.

Deze slimme manier van ventileren zorgt voor een maximale energiebesparing op een eenvoudige wijze.

Een semi automatische inregeling via de Duco-APP zorgt dat complexe inregeling sterk vereenvoudigd wordt wat resulteert in een eenvoudige installatie. Deze Ducobox met vraagsturing is zeer geschikt voor nieuwbouw om een zeer hoge EPB-winst te bekomen.

VENTILATIEGROEPEN D-SYSTEEM

Nieuw item

UBBINK UBIFLUX VIGOR

Deze nieuwe generatie ventilatie met warmteterugwinning in combinatie met systeemmodules voor bevochtigen, reinigen, verwarmen en koelen zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. De onderdelen zijn volledig nieuw ontwikkeld wat resulteert in een verbeterd aerodynamisch ontwerp. De vigor verbruikt minder dan andere vergelijkbare producten.

De vigor voldoet aan de laatste EPB-normen en heeft een zeer hoog thermisch rendement. Er zijn verschillende communicatiemogelijkheden om de vigor te bedienen.

Nieuw item

DUCOBOX ENERGY

Met de Ducobox Energy wordt systeem D met warmteterugwinning naar een hoger niveau getild. Ideaal voor toepassing in de energieneutrale woning van de toekomst. Ze zorgt voor een automatische inregeling en geïntegreerde 2-zoneregeling met vraagsturing voor een uiterste stille, intelligente en energiezuinige werking. Door de dag- en nachtzone via een ingebouwde klep op basis van CO2, vocht en tijd afzonderlijk aan te sturen, wordt een optimaal energetisch rendement bereikt.

Slimme communicatie is mogelijk door koppeling met Modbus of LAN. De Duco Ventilation APP stimuleert het gebruiksgemak.

Nieuw item

ZEHNDER COMFOAIR Q

Deze nieuwe generatie ventilatie-units voldoen probleemloos aan de huidige Europese energienormen. Op vlak van warmteterugwinning halen deze units de beste waarden van de markt. Voor grotere woningen hebben ze units ter beschikking die debieten halen tot 600m³/h met een groot thermisch rendement.

Deze units beschikken over een flow control-regeling die garant staat voor een perfect evenwicht tussen toevoer- en retourlucht. De luchthoeveelheden worden automatisch uitgebalanceerd.

Deze unit kan uitgebreid worden met een topkoeling en ontvochting met zehnder Comfocool Q, waardoor op warme dagen een aangename frissere lucht in de woonruimtes wordt gestuurd.

Nieuw item

VENTAXIA KINETIC B

Hogerendementstegenstroomwisselaar in kunststof geschikt voor kleinere installaties of uitbreiding van een bestaande woning. Maximaal debiet van 245m³/h.

Volledig en automatische zomerbypass en vorstbeveiliging.

Optioneel is er een draadloze schakelaar en geïntegreerde vochtsensor beschikbaar.

VENTILATIEGROEPEN E-SYSTEEM

Nieuw item

RENSON ENDURA SYSTEEM E

Om maximaal rendement te halen uit hernieuwbare energiebronnen, stookkosten betaalbaar te houden en het milieu te ontlasten heeft Renson een toestel ontwikkeld met systeem E.

Het Renson energiesysteem E combineert vraaggestuurde ventilatie per zone met een luchtwarmtepomp voor de productie van sanitair warm water en lagetemperatuurverwarming.

De eenheid bestaat dus uit een ventilatie-unit en een luchtwarmtepomp in één toestel. Zo draagt deze bij aan het verlagen van het E-peil in een woning en aan de verplichting om gebruik te maken van hernieuwbare energie.

Afbeeldingen